Wij zijn heel blij dat we jullie vanaf 11 mei opnieuw mogen ontvangen in onze winkel. We hebben ons dan ook grondig voorbereid met verschillende veiligheidsmaatregelen. De gezondheid en het geluk van onze klanten en medewerkers blijft prioriteit. Hieronder onze vuistregels.

Hou afstand

De belangrijkste vuistregel is het respecteren van de social distancing van 1,5 meter.

Handen ontsmetten

Handhygiëne is belangrijk, het redt levens! We hebben niet alleen aan de ingang desinfecterende gels voorzien maar overal in onze showroom. Wegwerphandschoenen, mondmaskers zijn ook voorzien voor wie ze wenst.

Bij voorkeur elektronisch betalen.

Met bancontact betalen is snel, makkelijk en veilig. Oorstaafjes voor het intikken van de toetsen zijn voorzien voor wie ze wil.

Voor wie matrassen of hoofdkussens in alle veiligheid wil uitproberen, hebben we afwasbare hoezen op 90° voorzien. Ook zijn wegwerpkussens aanwezig voor het testen van matrassen.

Algemene hygiëne

De vloeren, de bureaus, de trapleuningen, het schrijfgerief… alles wordt voortdurend behandeld met desinfecterende reinigers. We zijn er voor jullie!

Wil je liever een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, laat ons dan weten wanneer jij graag zou langskomen op 0475/41.42.96 of info@matthieus-beddenbedrijf.be!

Tot snel en blijf goed voor elkaar en jezelf zorgen!