Treca: slapen als God in Frankrijk

Treca: slapen als God in Frankrijk

Treca dealer - Matthieu's Beddenbedrijf

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en voor uw gevoel van welzijn. Één derde van ons leven brengen we al slapend door, dus het loont daadwerkelijk de moeite om te investeren in kwalitatief slapen. Met een slaapsysteem van Treca bent u zeker dat uw investering zijn vruchten zal afwerpen. Want Treca tilt slaapcomfort naar een hoger niveau.

Geschreven door Matthieu's Beddenbedrijf

 Haute couture op het vlak van slaapcomfort

Le sommeil cousu main”, oftewel, “de slaap, met de hand vervaardigd”, dat is de leuze van Treca. Treca brengt kwaliteit, design en comfort tezamen in één slaapsysteem. Met meer dan 80 jaar ervaring heeft Treca een plaats verworven in het hoogste segment slaapsystemen. Treca: dat is een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen boxspring, matras en topmatras en absolute perfectie op het vlak van ondersteuning en comfort.

Le sommeil cousu main

Treca: puur vakmanschap

De productie van de bedden van Treca vindt plaats in Frankrijk, meerbepaald in Reichshoffen in de Elzas. Elk afgewerkt product staat voor puur vakmanschap. Al sinds 1935 komt Treca tegemoet aan de behoeftes van internationale klanten die belang hechten aan uitmuntende kwaliteit, een uitstekend oog voor detail en persoonlijke service. Bovendien biedt het gerenommeerde merk klanten de mogelijkheid om een gepersonaliseerd slaapsysteem samen te stellen. Van de begin- tot en met de eindfase: alles wordt handmatig in la douce France door vakkundige en gepassioneerde meubelmakers vervaardigd.

Treca - Versailles

Maatwerk

Treca biedt maatwerk in de breedste zin van het woord. Kasjmier, katoen, linnen, zijde, zuivere wol: Treca Paris selecteert voor u de meest fijne materialen om een optimale nachtrust te garanderen. De ruime keuze in opdekmatrassen, matrassen en boxsprings zorgt ervoor dat u kunt rekenen op hét ultieme slaapcomfort.

Aangepast aan uw noden en wensen

Het aanbod aan diverse typen boxsprings, matrassen en topmatrassen maakt het mogelijk slaapsystemen samen te stellen die perfect aansluiten op elke individuele behoefte. Buiten de afmetingen en het comfortniveau kunt u ook de uitvoering van het hoofdeinde te kiezen. Dit kan naar ontwerp van Treca, of op basis van een ontwerp van een van de grote ontwerpers (Annette Lang, India Mahdavi, Matteo Thun e.a.).

Kwaliteit van de bovenste plank

Treca kiest bewust voor de meest kwalitatieve, de meest mooie en de meest zeldzame, nobele en natuurlijke materialen, zoals zijde, linnen, kasjmier, kamelenwol of zelfs bamboevezel. Alle grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. 

Afwerking

Ook bij de bekleding van uw bed heeft u de keuze uit een stoffenpallet, dat uit zeer hoogwaardige luxueuze meubelstoffen en leders bestaat. De verschillende stofferingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De uitgebreide collectie hoofdborden maakt dat een slaapsysteem van Treca werkelijk bij elke stijl past.

Het merk biedt tevens een ruime keuze aan slaapkamermeubelen zoals nachttafels, kamerschermen, bijzetfauteuils en schrijftafels. Ook deze worden allemaal tot in het kleinste detail handmatig afgewerkt met bijvoorbeeld notenhout en Makassar ebbenhout.  

Meer dan 80 jaar puur vakmanschap

Er wordt steeds de grootste zorg besteed aan constructie en een gedetailleerde afwerking. Ieder bed wordt nog met de hand vervaardigd, elke boxspring wordt handmatig gestoffeerd: elk Treca-stuk is het resultaat van een staaltje puur vakmanschap.

Al meer dan 80 jaar slaagt Treca erin om traditioneel vakmanschap en moderne materialen perfect met elkaar te combineren. Treca: de crème de la crème onder de bedden.

Ontdek onze slaapcollectie van Treca.