O, wat gunnen we het u. Zijdezachte kussens, een matras die zich aanpast aan uw lichaam en een bed met elegant design. De ochtendkrant in bed, vers sapje bij de hand? U houdt wel van comfort. Dat treft: Matthieu’s Beddenbedrijf ook.

Luxe zonder oogkleppen

Comfortabel leven is ook: staan voor wie u bent. Energiek, vol goesting. Genieten van kwaliteit met een vleugje luxe, maar zonder oogkleppen voor de rest van de wereld. Ook Matthieu’s Beddenbedrijf houdt graag rekening met de volgende generaties.

Natuurlijke materialen en joie de vivre

Geen lijm of latex in onze producten. Wel respect voor mens en natuur. Matthieu’s Beddenbedrijf werkt bewust zo veel mogelijk met 100 procent natuurlijke materialen. Kiest u uit principe voor duurzaamheid of denkt u aan uw eigen gezondheid? Duurzame producten geven sowieso gemoedsrust. Een happy vibe zelfs. Joie de vivre en verantwoord omspringen met de aardbol? Het ene sluit het andere niet uit.

Duurzaam design

Stijlvol en makkelijk te verstellen design: check. Maar weet u ook dat de designbedden van Auping zo goed als CO2-neutraal worden geproduceerd? Of denk aan de drukverlagende kussens en matrassen van Tempur: de mooiste vorm van zorg dragen voor uw lichaam. En dát is pas duurzaam denken! Matthieu’s Beddenbedrijf geeft natuurlijk ook uw oude bed en matras een nieuw leven door toe te kijken op een correct recyclageproces.

Topproducten uit eigen land

Een ecologische mindset? Dat is ook oog hebben voor toptalent uit eigen land. Denk aan de gracieuze modellen van Magnitude of de instapcollecties van Beka en Lattoflex. Of het fijnste katoen van Slabbinck uit Brugge. Stuk voor stuk Belgische trots. En die ecologische voetafdruk? Die vaart er wel bij.

U bent eregast

Royals of the rich and famous? Ze sliepen allemaal al in onze bedden. Matthieu’s Beddenbedrijf heeft klanten in de mondainste oorden ter wereld. Van Ibiza tot Tel Aviv. Maar onze eregast? Dat bent u. En uw zalige nachtrust? Daarvoor komen wij graag vroeg uit de veren!

Tip: advies nodig over welk bed in uw interieur past? Kies uw favoriete binnenhuisarchitect uit onze lijst van gerenommeerde partners.