Kwaliteitsvol slaapcomfort aanbieden, is een van onze hoogste prioriteiten. Daarom is Magnitude, het hoogkwalitatieve en inspirerende belgische beddenmerk, mee opgenomen in het ruime assortiment van bedden bij Matthieu's Beddenbedrijf.

Magnitude is meer dan meubelmaker alleen. Het wordt in één adem genoemd met meesterstoffeerder en ontwerper. Elke bedcombinatie is uniek en wordt op maat gemaakt in eigen ateliers. Hierbij gaan traditie en nieuwe technieken hand in hand. 

Nieuw in de collectie: Eden

Een van de bedden die Magnitude met oog voor detail heeft vervaardigd, is het bed Eden. In een nostalgische stijl met een ongekend comfort. De aankleding van het bed schittert eveneens door een overdaad aan zachte kussens, donzige dekbedden, en een extreem ruimvallende, lange bedrok. De stoffen vormen een zijde- tot fluweelzachte ervaring, een genot om bij weg te dromen.

'Eden' van Magnitude: nu al op onze website. Of neem eens een kijkje in de winkel van Matthieu's en laat je verleiden door dit nostalgische bed (en andere bedden van Magnitude).

Ontdek het bed 'Eden'

Bed 'Eden' van Magnitude